Wayray Holograktor Ride Concept Concept показва усъвършенствана Agmented Reality Tech

швейцарска технологична фирма Wayray разкри своята концепция за холограктор, изцяло електрическо устройство за приветствие, което разполага с усъвършенствана технология за разширена реалност (AR).
4,4-метровият, триместен EV може да бъде управляван конвенционално или да бъде пилотиран дистанционно благодарение на бордовата 5G интернет връзка и е разработена около своята AR система, предлагаща съдържание на потребителите, което могат да консумират, според фирмата.

Нова 2022 мобилизирана лимузина, разкрита с фокус върху споделянето на автомобили

Wayray казва, че Holograktor е построен, за да „подчертае съзряването на пробивната холографска технология“. В резултат на това остъкляването на автомобила включва AR технологии, като стъклото на прозореца показва наслагването на разширената реалност.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Хардуерът за системата се помещава в каулинг на покрива на колата, наречен „Скаридите“, включително холографската система за задния пътник. Проекторите за предните обитатели се помещават в таблото за управление.
Оформлението за сядане 2+1 със задна седалка в стил трон е от съществено значение за дизайна на концепцията. На Unvevaling Wayray основателят на Wayray Vitaly Ponomarev заяви, че „това е първият автомобил в историята, който е разработен около консумацията и взаимодействието на съдържанието, както и холографското остъкляване.
„Това е автомобил, разработен специално за Zoomers, това е за хората, които искат да играят и искат да създават и консумират съдържание.“
Необичайното разположение на единичната задна седалка е вдъхновено от данни, показващи, че много повече от 80 на сто от пътуванията на Uber носят само един човек, според марката. Пономарев добави, че „идеята е, че можете да изберете Uber Black, Uber SUV или Uber Holograktor и ако изберете Holograktor, вашето пътуване ще бъде субсидирано от спонсорирано съдържание, така че цената ще бъде много по -ниска.
20

„Всяка функция и дизайнерска тема се ръководи от AR холография, включително скаридите. Обитателят отзад трябва да гледа от предното стъкло, поради което шофьорът и пътникът на предните седалки са разположени колкото е възможно повече. ”
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top