Uncategorized

Lotus Elise и Exige Start Long Goodbye с Final Edition Variants

Lotus стартира нови специални версии на Elise and Exige, за да отбележи края на живота на спортните автомобили. По-късно тази година британската марка ще излезе от производството на британската марка, за да направи място за изцяло електрическия Hypercar Evija и три нови спортни автомобила.
Реклама – Постът продължава по -долу

Lotus Elise се преустановява точно навреме за своята 25-годишнина-и Lotus казва, че специалното издание на изтичането ще бъде най-широко оборудваната версия на автомобила до момента. Купувачите ще бъдат използвани две нови версии, като цените започват от 45 500 британски лири за входното ниво Lotus Elise Sport 240 и £ 50 900 за флагманския Elise Cup 250.

Нова 2022 Lotus Emira: Четирицилиндровата версия получава 360bhp AMG мощност

Основният модел замества стария Elise 220. Захранва се от възстановена версия на същата 1,8-литров четирицилиндров бензинов двигател, който произвежда допълнителен 23bhp, като отнема максималния изход на автомобила до 240bhp и 244 nm въртящ момент. Като такъв, 0–60mph сега отнема 4,1 секунди, а съотношението мощност към тегло на автомобила е 260bhp на тон.
И двата автомобила също са стандарт с нов цифров инструмент за инструменти и преработен волан Alcantara с плоско дъно, което Lotus казва, че много по-лесно е по-високите автомобилисти да влязат и да излязат от Elise. Купувачите могат също така да спецират множество леки опционални екстри, като капак на двигателя на въглеродни влакна, заден прозорец на поликарбонат и литиево-йонна батерия.
14

Крайното издание Elise Cup 250 разполага със същия двигател като основния модел, но малко по-малко тегло и много повече аеро. Лекият заден прозорец и батерията са монтирани като стандарт, заедно с нов преден сплитер, удължени странични поли, агресивен заден дифузьор и по -голямо задно крило – всичко това може да произведе 66 кг надолу при 100 км / ч.
Реклама – Постът продължава по -долу

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top