Над 1000 деца, забранени да шофират миналата година

над 1000 деца, бяха забранени да шофират миналата година, въпреки че не бяха достатъчно възрастни, за да провеждат шофьорска книжка.
Официалните данни, получени от Агенцията за лицензиране на шофьори и автомобили (DVLA), показват 1 024 деца под 16 -годишна възраст, са забранени през 2017 г., като 33 от тези дисквалификации са предадени на деца под 13 -годишна възраст. , когато 696 деца бяха забранени.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Хеуфьорите на наркотици са възможно да бъдат осъдени като шофьори на напитки
Коментирайки цифрите, които бяха пуснати в Би Би Си след заявка за свобода на информация, говорителят на RAC Саймън Уилямс заяви, че престъплението „представлява такава опасност за всеки друг път на пътя, тъй като те не само шофират без лиценз, те не са“ няма застраховка. ”
Той продължи: “Без съмнение това е предложението на айсберга, защото те трябва да бъдат хванати да нарушават закона и несъмнено многобройни ще се измъкнат без шотландец.” Уилямс добави, че тъй като броят на полицията в движението е намален с 27 на сто, тъй като 2010 г. „шансовете да се хванат са далеч по -ниски“, отколкото преди.
Съдилищата в Обединеното кралство са в състояние да издадат забрани за шофиране до деца под епохата на шофиране, като забраните влизат в сила, след като нарушителите са преминали шофьорския си изпит.
Говорител на Министерството на правосъдието каза пред Би Би Си: „Ще представим предложения за промени в закона веднага след като парламентарното време позволява.
„Тези предложения ще вземат предвид и включват всички предложения на правителството за по -безопасни пътища, включително преглед на безопасността на Министерството на транспорта за безопасността на цикъла.“
Трябва ли шофьорите да преминат 1mph над ограничението на скоростта? Този шеф на полицията смята така …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top