Uncategorized

Volkswagen ще пусне два електрически SUV до 2020 г.

Volkswagen планира да стартира семейство от електрически модели до края на десетилетието, с два нови SUV и салон след 2019 I.D. Хечбек и пристигане преди 2022 г. I.D. Buzz Microbus.
Шефът на дизайна на VW Клаус Бишоф разкри подробности за продукцията I.D. Hatch to Car Express, а също така потвърди, че до 2020 г. ще видим два варианта на SUVS в шоурумите. Един ще бъде конвенционален SUV, докато производствена версия на I.D. Концепцията на Crozz Coupe-SUV също ще бъде представена.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Първият SUV – както е визуализиран в нашето изключително изображение – ще вземе вдъхновение от по -малкия T -Roc и визуално Tiguan с подобен размер. Много по -изправена форма на покривната система от I.D. Crozz Concept ще позволи по-голямо място за глава и Bootspace, въпреки че формата на предния край ще бъде подобна на този автомобил.
Двата SUVS ще бъдат осигурени както с задвижване на задното колело – като хечбека – и нова настройка на двойния двигател с по -голям мотор, монтиран на задния мост и по -малък, захранващ предните колела. С общата продукция за последното над 300 к.с.
Шефът на VW Хърбърт Диес призна, че наред с тази гама от EVs, фирмата обмисля “по -емоционални” електрически модели за началото на следващото десетилетие, включително спортно купе, което може да послужи като заместител на Scirocco. Предлага се и изцяло електрически бръмбар.
Какво мислите за електрическите SUV планове на VW? Уведомете ни в коментарите …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top