Тази седмица брой на Auto Express

в тази седмица на Auto Express – на 19 юни 2013 г. – тестваме новия Range Rover Sport и разкриваме как се подрежда срещу по -големия си брат. Плюс това, разберете всичко, което трябва да знаете за BMW 4 Series Coupe и се отдадете на ексклузивни изображения на Aston Martin Vanquish Volante.
Реклама – Статията продължава по -долу

Научаваме триковете на търговията в училището на продавача на Hyundai, откриваме какво се крие зад изящното изкуство на продажбата на автомобили и какво прави производителят, за да подобри имиджа на продавачите.
В дисковете ние изживяваме новия салон Audi A3, който е най -големият продажба на A3 в световен мащаб. Разгледаме и Mercedes CLA 45 AMG, Suzuki SX4 S-Cross, Nissan 370Z Nismo, Hyundai IX35 и Mercedes E250 CDI.
Нашият екип за пътни тестове изтласква Peugeot 2008 до своите граници, срещу тежко изглеждащия Skoda Yeti и Mini Country Countryman Mini Cooper Countryman. Плюс това, има всички ваши обичайни прегледи на продукти, ръководства за купувачи и писма също са включени.
Издаване 1,273 ще бъде в продажба през следващите седем дни от Tesco, Sainsbury’s, Whsmith, Asda, Morrisons и всички добри новинарски вещества. Ако вашите местни вестници не се съхраняват Auto Express, просто ги помолете да поръчат копие за вас без допълнителни разходи.
Като алтернатива можете да поискате шест броя за £ 1 и да накарате списанието да се доставя направо на вашата врата всяка седмица, да изтегляте нашето издание iPad.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top