Мениджърът на стила на Land Rover предпазлив над Copycats

Land Rover е „предпазлив“ от визуализацията на чисто нови дизайни с Idea Cars за притеснение да бъде пребит на пазара, разкри мениджърът на компанията.
JLR е страдащ от редица дизайни на CopyCat, като най -високият профил е Landwind X7, който JLR декларира, постига голяма прилика с Variety Rover Evoque. Изказвайки се във въвеждането на актуализирания Variety Rover за 2018 г., мениджърът на стила Гери МакГовърн заяви, че бизнесът е „предпазлив да показва нови концепции“ от подобни инциденти.
McGovern беше загрижен, че стилът на предстоящи автомобили и камиони може да бъде копиран от идеята, преди марката Brit да въведе производствената версия. JLR има, защото подаде нови авторски права, както и нелоялни жалби за конкуренция в Китай срещу строителя на Landwind X7 Jiangling Motors, като съдът Chaoyang служи на Jianling с действия.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

„Успехът на Jaguar Land Rover се основава отчасти на нейните различни атрибути на дизайна и инженерството, които смятаме, че си струва да се защити на всички пазари“, заяви говорител на JLR.
Land Rover не е единствената марка, която е страдащ от предполагаеми дизайни на CopyCat. Китайският продуцент Zotye преди това е бил в заглавията за откъсване на стила на Porsche Macan, VW Tiguan, както и Wise Fortwo.
Сега проверете нашия кръг на няколко от най-крещящите китайски Copycat автомобили …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top