New Jaguar XE SVR: Съперниченето на BMW M3 на JAG M3 Spied Testing

Jaguar Land Rover Special Special Car Operations (SVO), което е отговорно за установяване на високоефективни характеристики, както и ултра луксозни версии на съществуващите модели, прилага версиите на съществуващите модели, прилагат ултра луксозни версии на съществуващите модели, прилага версиите на съществуващите модели на съществуващите модели, прилагат ултра луксозни версии на съществуващи модели, прилага версиите на съществуващите модели на съществуващите модели, както и ултра луксозните версии на съществуващи модели, се прилагат версии на ултра луксозни модели, както и ултра луксозни версии на съществуващи модели Завършване на докосвания към напълно изречен съперник на BMW M3, XE SVR.
Новият горещ Jaguar XE е шпиониран тест, което предполага, че вариант на значки SVR от съперника на BMW 3 серия на Jaguar е En Path, както и може да бъде в продажба скоро.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Jaguar XE SVR ще бъде най-мощната версия на средни изпълнителни автомобили и камиони на Jaguar, като се гордее с около 500 к.с., когато пристигне, както и, както разкриват тези нови шпионски снимки, той ще получи много по-мускулен стил, за да съответства на неговия Новозарядна мощност V8.
11

Много по -агресивен преден край изглежда маскиран в тези най -нови шпионски снимки, както и се присъединява от продължителни странични поли, както и четири изпускателни изхода в това, което изглежда като задна броня на заместител. Цялото нещо се вози на големи легирани джанти, жилища с големи спортни спирачки с червени шублери.
Auto разкрива, че SVO Engineering е бил в северната част на Испания, който е сферирал Supersaloon – визуализиран в нашите специални снимки – срещу най -близките му съперници от BMW, както и Mercedes.
XE SVR ще бъде първият опит на Jaguar за създаване на автентичен конкурент за харесванията на M3, както и на Mercedes-AMG C 63. Досега единствените други дизайни, които получават лечението с SVR в продуктовия портфейл на JLR, са F- Тип, както и Variety Rover Sport.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top