Шотландска независимост: по -евтини цени на горивата за Шотландия?

Шотландските шофьори могат да се възползват от по -евтино гориво, ако страната гласува за независимост. Шотландското правителство обмисля регулатор на отговорност за гориво, ако вотът „да“ излезе на върха в референдума на Шотландия на 18 септември.
По време на високите цени на петрола това би използвало допълнителни приходи от петрол в Северно море, както и по -високи постъпления от ДДС от повишени цени на предвиди, за да намали отговорността на горивата, както и да отнеме натиска от автомобилистите.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Цени за наемане на автомобили и камиони: Британците са таксували £ 200 много повече от чужденци
Говорител на правителството на Шотландия ни каза: „Шотландските министри последователно призовават правителството на Обединеното кралство да предприеме действия за увеличаване на отговорността на горивото за домакинствата на шотландските, както и за бизнеса. Самостоятелността би позволила да се вземат основни решения относно данъчното облагане в Шотландия.
„Както сме се насочили към бъдещето на Шотландия, спазвайки независимостта, шотландското правителство ще анализира ползите от системата за регулатор на отговорност за гориво за стабилизиране на цените на горивата.“
Нова дипломирана шофьорска книжка за Шотландия
Междувременно шотландското правителство също желае да въведе вид дипломирана шофьорска книжка (GDL), за да подпомогне подобряването на безопасността на младите шофьори, въпреки че Уестминстър е отказал схемата.
• Ръководство за закупуване на предварително регистрирани автомобили
Говорителят на транспорт Шотландия заяви: „Завършил лицензирането на шофьори (GDL) все още е единствената млада интервенция на шофьорите, за която има ясни доказателства, които показват намаляване на процента на произшествие както за нови, както и млади шофьори, както и ние имаме желание да разгледаме Опции за въвеждане на някакъв тип от него.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top