Uncategorized

Smart Fortwo Brabus Spied

сега се появи рутинният мъдър Fortwo, настройката на фирмата Brabus може да започне работа, произвеждайки официалната версия за горещ люк. Новите шпионски изстрели показват, че Brabus ще получи поръчана предна решетка, както и Bodykit, гуми с по-нисък профил, както и ауспух с двойно изход. Подобно на предишните итерации на Fortwos с Fortwos, дизайнът през 2015 г. ще използва трицилиндров двигател с турбокомпресор.
Реклама – Постът продължава по -долу

Вентилаторът на Brabus ще изпомпва мощността на моторите с 898 кубика от рутинната 89 к.с. на Fortwo Turbo на север от 110bhp, както и ще задвижва задните колела. За първи път скоростната кутия на наръчника ще го превърне в горещ умен, както и допълнително страхотни новини в отдела за пренос са достъпни във вида на смъртта на автоматизирания наръчник петстепенна петстепенна. Вместо това Brabus има достъп до седемстепенната скоростна кутия с двойно съединение на семейството на Mercedes A-Class.
Разсъжденията на Mercedes за това, че Brabus Fettle The Dinky Wise, а не собствените си тунери AMG е двукратно. Първо, има елементът на наследството-Brabus Smarts имат нещо култ, отговарящ сред феновете на градския автомобил, както и Diehards искат да видят родословието на Brabus-Badded Tots да продължи за новата версия.
Втората, по -малко емоционална причина е, че AMG е също толкова забързан, за да има изцяло нов дизайн – такъв, който никога не е дишал преди – добавен към портфолиото си. Понастоящем е трудно при работа, подписвайки флагманския спортен автомобил AMG GT, както и с новия C63 AMG, както и ML Coupe AMG, който чака в крилата, AMG има много в него, така да се каже. Функцията на Brabus като въртящи се за повишаване на интелигентите е изключително много безопасна.
С новата мъдра Forfour, споделяща елементите си за задвижване с двуместния Fortwo, е възможно Brabus да насочи интереса си към мъдрите супермини своевременно. Официално не е планирана версия на Renaultsport на свързания Renault Twingo, така че нов Wise Forfour Brabus би доставил привлекателни градски автомобили и камиони за задно задвижване, за да съперничи на Suzuki Swift Sport, както и Fiat 500 Abarth.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top