Обединеното кралство трябва да създаде още един 127 000 EV зарядни до 2025 г., държавите труд

, което правителството трябва да създаде още 127 000 зарядни за публични електрически превозни средства в Обединеното кралство до 2025 г., ако страната ще изпълни целите си за изменение на климата. Понастоящем има 22 790 публични зарядни устройства за EV във Великобритания – 15 на сто от 150 000, които Комитетът по държавите по изменение на климата е необходим до 2025 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

Празненството на труда предупреди, че това води до „Персийския залив“ между онези, които имат достъп до точки за такси за EV, както и тези, които ще бъдат „заключени“ от предимствата на електрическите автомобили.

Най -добрите електрически автомобили и доставчици на камиони за зареждане 2022

Празненството на опозицията твърди, че в момента е много по -трудно да се движи EV в северната част на Англия или в Мидландс, отколкото е в Лондон или на юг, тъй да открие такъв от тези в Йоркшир.
Лейбъристите заявяват, че подкрепя плана на правителството да забрани продажбата на всички нови автомобили и камиони с всякакъв вид не бензин или дизелов двигател до 2035 г., но предупреждава, че скорошните съкращения на приставката и безвъзмездните средства за камиони, както и за регионалното несъответствие В публичните зарядни устройства ще струват някои домакинства от електрическите автомобили и собствеността на камиони, както и ще произвеждат „двустепенни доставки на Великобритания“.
В празника се посочва, че ако печели мощност, той ще предложи дълготрайни безлихвени заеми за нови, както и използвани електрически превозни средства на тези на ниски до средни доходи, в допълнение към изпитанието национална схема за скрап. Инсталирането на публични зарядни устройства трябва да се третира като „проект за национални съоръжения“, добавя той, което изисква ускорено внедряване в северната част на Англия, както и в Мидландс.
Също така се обявява, че правителството на труда ще бъде определено за разработването на три нови допълнителни гигафактории във Великобритания до 2025 г. като част от индустриалната стратегия за автомобилния сектор на страната.
Едмънд Кинг, президент на АА, коментира: „За да ускори революцията на електрическите превозни средства, има дълъг дебат за това, което идва най -напред – автомобилите и камионите или таксата? Истината е, че изискваме и двете да се появят точно в същото време, като конкретно се фокусира върху 30 до 40 на сто от собствениците на жилища, които нямат достъп до достъп до паркиране извън улицата.

„Освен че правим превозните средства по -рентабилни, както и увеличаване на броя на обществените точки за зареждане, ние изискваме да гарантираме, че разходите за таксуване остават конкурентни. Шофьорите ще преминат към електрически автомобили и камиони с стимули, както и осигуряват разходи за презареждане, остават по -евтини от пълненето с бензин или дизел. ”
Кликнете точно тук за нашия списък на най -добрите електрически автомобили и камиони в продажба в момента …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top