Volkswagen пуска приложението „Ние вкара„ Информационно развлечение за футболни фенове “

Golf Volkswagen вече може да поддържа футболните фенове напълно толкова, колкото да се среща с развитието на техния отбор, докато е в движение, с помощта на ново приложение, предложено да изтеглите от In in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in in -Кар Магазин меню.
Новото приложение WE Score предоставя актуализации на футболни мачове онлайн на дисплея на InfotAnment, в метод, който Volkswagen декларира, е „показан по такъв метод, че те не разсейват автомобилиста от пътя напред.“

DSG: Какво е скоростна кутия за директно смяна, както и как точно работят?

Софтуерното приложение е съвместимо с Find Pro, както и с екрани за инфотейнмънт на медиите, монтирани на голфа за осмо поколение, доставено лице е абонирано за план за данни.
Реклама – Постът продължава по -долу

Потребителите могат да зададат три местни клуба, както и един национален отбор като фаворити. В Англия клубовете в първите две дивизии на футболната пирамида (Висшата лига, както и на EFL Championship) са обхванати от приложението WE Score. Последователи на клубове в европейските клубни състезания могат да следят и тези мачове, като Шампионската лига на УЕФА, както и актуализациите на Лига Европа.
Международната защита на мачовете ще включва актуализации за приспособления на разсрочения турнир на UEFA Euro 2020, заради мястото на заемане по -късно тази година.
Не само онлайн резултатите на Automobile Screen, но и могат да проверяват таблици на лигата, както и футболни новини, в допълнение към онлайн мач с актуализации в реално време за избрани тела.
Актуализациите на мачовете се разкриват от функция за текст в реч, така че автомобилистът не трябва да гледа на екрана, за да остане в контура с онлайн приспособление.
Разберете за Apple Carplay, както и за това как точно работи тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top