Новите Ford S-Max и Ford Galaxy Hybrid MPVs разкриха

Ford стартира нови хибридни версии на S-MAX и Galaxy MPV, насочени към използване на клиентите много по-функционални алтернативи на Toyota C-HR и Kia Niro Hybrid SUV. И двамата са в продажба във Великобритания сега, като цените започват от 36 535 британски лири за S-MAX и 38 695 британски лири за Galaxy.
Хибридният силов двигател на Ford е монтиран както на моделите, така и на 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател Atkinson Cycle, компактен електрически двигател и батерия с 1,1kWh. Системата има комбинирана продукция от 187bhp и 200nm въртящ момент-и в S-MAX тя осигурява икономията на гориво от 43,5mpg и емисиите до 147 g/km CO2.

Най -добрите хора превозвачи и MPVS 2022

Тъй като батерията е разположена под пода на багажника, S-MAX Hybrid запазва същото пространство за багажник като конвенционалния автомобил. Дори и при всичките седем места на място, MPV има 285-литра багаж, но сгъва всички седалки плоски и има 2200 литра пространство. Галактиката също така запазва същото максимално пространство за багажници като чистите си бензинови и дизелови братя и сестри, при 2339 литра.
Реклама – Постът продължава по -долу

И двата автомобила се предлагат като конвенционални в Titanium Trib на Ford, който разполага с 17-инчови алуминиеви джанти, LED дневни светлини, автоматични фарове и задно стъкло за поверителност. Има и множество конвенционално оборудване за безопасност, включително разпознаване на знака за движение, асистенция за поддържане на ленти, сензори за паркиране на предни и задни превозни средства и активен ограничител на скоростта.
11

Вътре купувачите получават тапицерия от плат, климатичен контрол с двойна зона и тави за задна маса. Подобно на конвенционалния MPV, има и роуминг 3G гореща точка, 10,1-инчов цифров габарит и осем-инчова инфотейнмънт система.
S-MAX Hybrid се предлага и в спортните спецификации на Vignale, пристрастени към Ford. Първият е на цена от 38 645 британски лири и добавя 18-инчови алуминиеви джанти, спортно окачване, черни покривни релси, значки ST-линия, спойлер за задната врата и черна тапицерия на мястото на конвенционалния автомобил Chrome Brightwork.
Моделите ST-Line също се предлагат с отопляем спортен волан, алуминиеви педали, черно хедлайнери, осветени табели на протектора и чифт отопляеми и електрически регулируеми спортни седалки, които са подрязани в смес от микросуде и кожа.
Цените за обхвата на Ford S-Max Hybrid Vignale започват от £ 41 795. Ъпгрейдите над модела ST-линия включват 19-инчови алуминиеви джанти, адаптивни LED фарове, метална боя, сребърни покривни релси, захранвана задна врата и чифт електрически сгъваеми огледала на вратите с функция на паметта.

Кабината на S-Max Vignale също получава асансьор с подстригван от кожа инструмент, кожен волан, камера за обратно виждане, система за осветление на околната среда и чифт отопляеми, охладени и масажиращи кожени седалки. Купувачите също получават 12-високоговорителя Sony Stereo System със субуфер.
Какво правите с новите хибриди на Ford S-Max и Galaxy? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top