Uncategorized

Бирмингам върви в списъка на инцидента във Великобритания за горещи зони за втора година

за втора година, която се провежда, Бирмингам взе нежеланата горна зона в таблицата на лигата на „Crash for Cash“ за застрахователно покритие на горещи точки.
Таблицата, съставена от Бюрото за измами с застрахователно покритие, изброява Бирмингам като най -добрата злополука за Money Place във Великобритания през 2017 г., като десет от топ 30 пощенски кодове са базирани в Бирмингам. Въпреки че правителството въведе нови процедури за справяне със измамите за застрахователно покритие миналата година, двигателните застрахователи в Обединеното кралство все още намират измамно застрахователно искане на всеки три часа.
Реклама – Постът продължава по -долу

Цифрите от Бюрото за измами с застрахователно покритие предлагат злополука за парични схеми разходи за осигуряване на застрахователно покритие 336 милиона британски лири годишно, като Whiplash обявява, че добавя още една 2 милиарда британски лири годишно към сметката. Тъй като на False Whiplash искове, честните автомобилисти, включени в произшествието, също се очаква да кашлят повече, като невинните автомобилисти плащат на типични допълнителни 90 паунда за премията си за застрахователно покритие.
• Кормиране на автомобили и камиони: Законно ли е модификация на пробег
Много по -добрата новина е, че броят на поетапните злополуки – където две повредени автомобила и камиона се обединяват в покупката на техниката в вярването, че е възникнала злополука – е спаднал с 40 на сто, главно благодарение на новите инструменти за предотвратяване на измами, използвани от застрахователи като Авива.
Том Гардинер, ръководител на измамите, Авива, каза: „Оставаме изключително загрижени, че измамниците продължават да поставят собствената си алчност пред безопасността на невинните автомобилисти. Нашите цифри показват предизвикани злополуки, които сега представляват почти половината от всички организирани моторни измами, които откриваме.
“Crash for Money не само натиска премии за автентични клиенти, той излага на риск невинни автомобилисти. Това също е значително изтичане на оскъдни публични ресурси като линейка, власти, както и време за A&E, всички от тях се губят от тях напълно от тях напълно от тях напълно от тях напълно от тях напълно от тях напълно от тях напълно от тях изцяло тези напълно от тях тези напълно от тях тези напълно от тях тези напълно от тях тези напълно се губят от тях от тях напълно от тях, всички те се губят напълно от тях от тях, всички напълно се губят от тях за тях Богус твърдения. Броят на Whiplash декларира е проблем, специален за Обединеното кралство, както и се нуждае от спешна реформа. ”
2017 Топ 10 инцидент за парични места PostCode
1. Birminghamb8
2. Birminghamb6
3. Birminghamb10
3. Bradfordbd9
5. Bradfordbd8
6. Manchesterm8
7. Bradfordbd3
8. Birminghamb25
9. Oldhamol8
10. Birminghamb11

Източник: Бюро за застрахователно покритие
Били ли сте свидетели на измама с катастрофа за пари? Кажете ни в коментарите по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top