Nissan Tease Автономна идея преди автомобилното изложение в Токио

Nissan дразни нова автономна идея преди 45thtokyo автомобилното изложение през следващата седмица.
Идеята все още няма име, но тя ще бъде показана заедно с цяло разнообразие от автомобили на Nissan на тазгодишния експонат в Токио. Според японската марка, тя „въплъщава бъдещето на интелигентната мобилност на Nissan“, както и видеото ни предоставя надникване на този етос.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Токио автомобилно изложение 2017: Преглед
Единствената разбрана функция за идеята за момента е автономната технология. В началото на горния клип се показва банер с „Автономно устройство за диск“, отговарящ на въздушен изстрел на предполагаемата Nissan Idea Scanning автомобили, минаващи покрай, в допълнение към сканирането на пътя отпред.
Новата идея на Nissan изглежда е разработена във формата на кросоувър SUV, което не е неочаквано, при условие че пазарът на превозни средства днес е пълен със SUV.
Това е най -новото в цяло разнообразие от автомобили на Nissan, които трябва да функционират на изданието на автомобилното изложение в Токио. По-рано този месец те разкриха гореща версия на Nismo на водещия пазар Leaf EV, като декларира нивата на производителност на Ford Focus RS. Присъединяването към листа, както и неназована автономна идея е дългоочакваният наследник на 370Z, както и седмия поколение на Nissan Z-CAR.
Тазгодишното автомобилно изложение в Токио, достъпно за обществеността на 27 октомври, както и ще се покачи до 4 ноември.
Какво вярвате в автономната технология на Nissan? Нека разберем в секцията за коментари.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top