Kiacharge Service получава йонски болт за отстъпка за таксуване

Kia разкри, че неговата услуга KiaCark вече се предлага с болт, който позволява на хората да се таксират в станции за йониране с намалена ставка.
Болтът за индивидите на Kiacharge струва допълнителни 11,25 британски лири на месец, но намалява цената на електрическата енергия в зарядното средство за йонност във Великобритания от 70p на kWh до 25p, както и премахва таксата за сесия 49p.

Зареждане на електрически превозни средства във Великобритания: цени, мрежи, видове зарядни, както и най -добри съвети

Фирмата заявява, че за притежателите на акаунти в KiaChery с Bolt-On, месечната такса от £ 11,25 може да бъде възстановена само в една сесия за таксуване. Например, 10-80 % презареждане на 64kWh Kia E-Niro спада от £ 31.85 до £ 11.20.
Реклама – Постът продължава по -долу

Мрежата за йониране от 350kW DC Fast Chargers нараства в цяла Европа, като над 400 станции за зареждане с висока мощност вече са отворени. Въпреки това, само 14 от тези сайтове се намират в Обединеното кралство в момента, като общите 60 CCS зарядни устройства между тях.
Kiacharge предоставя електрически превозни средства на KIA, както и собствениците на PHEV получават достъп до 17 000 публични станции за зареждане в Обединеното кралство, като всички те се обработват, както и таксувани от единна сметка, държана с KIA.
5

Вместо да притежават отдадена сметка за всяка услуга за зареждане, автомобилистите на Kiacharge удават колкото едно месечно погасяване, както и получават подробни месечни фактури, в която подробно описва разходите за всяка сесия за таксуване. Достъпът до услугата се осъществява чрез приложение за смартфон или RFID карта, което се сканира в зареждащата станция преди всеки допълване.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top