Uncategorized

Audi стартира нов план за обслужване на „едно гише“

Audi стартира нов план за обслужване на едно гише, наречен Audi All-in. Схемата след продажбите е създадена за Audis на възраст между три и шест години и обещава да спести на собствениците средно 1220 британски лири за две години.
Схемата на Audi All-in вгражда цената на обслужването на превозното средство и проверките на MOT в едно плащане, като същевременно добавя някои допълнителни предимства, като разширена гаранция и пътна помощ в Европа от АА.

Нов преглед на Audi E-Tron GT 2021

В допълнение, пътният пакет за помощ доставя на автомобилистите с алтернативни договорености за пътуване и настаняване в хотела за до седем пътници, ако колата не може да бъде фиксирана отстрани на пътя. Ако колата бъде заседнала в Европа, пакетът дори ще покрие разходите за изпращане на автомобилиста и техните пътници обратно у дома.
Реклама – Постът продължава по -долу

Audi използва две опции за плащане за схемата All-In. Автомобилистите могат или да правят 24 месечни вноски от £ 32,71 (което работи общо 785,04 британски лири), или могат да платят за цялото две години покритие отпред, за 784,98 британски лири.
Схемата няма ограничение за броя на собствениците, които автомобилът е имал, въпреки че има няколко предупреждения. Той е отворен само за Audi Automobiles с 2,0-литрови двигатели или по-малки, което показва, че нито един от моделите на RS на компанията не отговаря на условията.
Всеки кандидат също ще трябва да представи автомобила си за проверка в сервизен център Audi, за да се увери, че той отговаря на изискванията за гаранционните и пътните пакети. Колата трябва да е покрила и по -малко от 100 000 мили по време на проверката.
Андрю Дойл, директор на Audi UK, заяви, че схемата Audi All-In „е създадена, за да предложи проста, лесна и прозрачна поддръжка на автомобили дълго след като автомобилът на клиента е напуснал шоурума. Независимо дали колата им вече е запозната с нашите центрове или никога не е посещавала, ние искахме да предложим един продукт, който да даде абсолютна простота и увереност. ”
Сега прочетете нашия преглед на Audi A4 Avant. Кажете ни вашите мисли в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top