Uncategorized

Rolls Rolls-Royce Phantom Tempus представи

Rolls-Royce стартира специална версия на Phantom, наречена Tempus. Той разполага с множество козметични ощипвания, за които марката казва, че са „вдъхновени от времето, астрономическите явления и безкрайните достижения на Вселената“. Производството е ограничено само до 20 автомобила, всички от които вече са продадени.
Реклама – Статията продължава по -долу

Каросерията на колата е завършена в уникална синя боя Kairos, която Rolls-Royce казва, че имитира „тъмнината и мистерията на пространството“. Боята е обвързана с тежки, кристални люспи, които уж представляват звезди. За да не съсипе ефекта, Rolls-Royce също смени конвенционалната метална ярка на Phantom за парчета от черни тапицерии.

Топ 10 най -добри луксозни автомобили за закупуване на 2022 г.

Rolls-Royce дори ще персонализира духа си на талисман на Bonnet Ecstasy за автомобила на всеки клиент, добавяйки гравиране в базата за запомняща се дата и местоположение-като брак, рожден ден или бизнес успех.
Вътре, Phantom Tempus разполага с специално бродиран хедлайнер-оптичен хедлайнер, който е проектиран да изглежда като пулсар (това е електромагнитно радиационната въртяща се звезда, а не хечбек Nissan от 90-те години). Картите на вратата носят и същия перфориран мотив от оптично влакно.
Rolls-Royce монтира поръчано алуминиево табло, което беше смилано от едно парче заготовка. Панелът има 100 индивидуални колони, за които компанията казва, че представляват 100 милиона години ротация, която пулсар издържа, преди да се измъкне.
Купувачите могат дори да имат специално модифицирана версия на известния Rolls-Royce от 37 000 паунда V12 Champagne Rolls-Royce. Новият гръден сандък на шампанското Tempus е идентичен по размер и функция с конвенционалния аксесоар, идващ със същите кристални очила и колби на хайвер, но разполага с ръчно рисуван пулсар на капака.
10
За нашата adsclose тази реклама

Подобно на конвенционалния фантом, темпът се захранва от 6.75-литров V12, който генерира 536bhp и 900nm въртящ момент. Двигателят има достатъчно OOMPH за време от 0–62mph от 5,3 секунди и максимална скорост от 155mph – въпреки че нито една от тези цифри няма да няма голямо значение за купувачите.
Нито цифрите на емисиите-което е също толкова добре, защото Rolls-Royce казва, че Tempus генерира между 341 и 356 g/km CO2. Сметката за гориво ще бъде още по-скъпа, с фигура на най-добрия сценарий от 18,8mpg.

Сега прочетете нашия преглед на новия Ghost Rolls-Royce. Кажете ни вашите мисли в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top