Uncategorized

VW Golf Match разкри: Много повече комплект за не много пари

VW е убил от средата на голф SE, както и го замени с мача за голф, което добавя няколко много повече играчки към спецификацията в Няма допълнителни разходи от SE.
Новият мач на VW Golf е на цена от 19 680 британски лири за версията с три врати, захранвана от 1,4-литров бензинов двигател с 120 к.с. Мачът използва нов набор от 16-инчови джанти „Dover“, но това е допълнителният набор, който е много по-примамлив.
Реклама – Постът продължава по -долу

Както е често срещано в мача за голф, VW се хвърля отпред, както и сензори за задно автоматично паркиране, както и „огледален пакет“, който включва огледала за автоматично сгъване на врати с локва светлини. Мачът за голф също има стандартни предни мъгла, въпреки че Xenon фаровете остават опции за разходи.
Няма нищо ново, с което да играете вътре в мача, така че все пак получавате 5,8-инчов сензорен екран с DAB радио, Bluetooth свързаност, както и климатик. По-горе, както и отвъд голфа на входното ниво, купувачите на мачове също получават адаптивен круиз контрол, автономно аварийно спиране, автоматични чистачки, както и светлини, както и селектор на VW „Профил на водача“, който позволява на автомобилистите да приспособяват своя двигател, както и кормилното управление Поведение между еко, типични и спортни режими.
Два турбодизелови двигателя, 1.6 TDI със 104bhp, както и 148bhp 2.0 TDI се предлагат и за мача за голф, който може да бъде закупен сега за доставката септември 2014 г.
Еквивалентният Audi A3 с три врати с точно същия 1,4-литров двигател е с 100 паунда по-достъпен от мача за голф при £ 19,580, но без чистачки за чувствителност към дъжд, както и чувствителни към здрач светлини. Междувременно най-малко скъпият бензинов мотор Mercedes A-Class е пълни 20 045 британски лири, но премията му е донякъде балансиране от истината, която се предлага само като много по-функционална пет врати.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top