Citroen планира DS растеж

Citroen планира голям ръст на своята премиум под-марка DS в Китай, включително въвеждането на три нови дизайна през следващите 12 месеца, включително SUV, според техния управляващ директор, Frédéric Banzet .
• Разкрити са Citroen DS 5L
Френската фирма, която има тежко време, е насочена към Китай като ключов пазар за растеж, особено в премиум сектора, както и е вложила голяма инвестиция в нова фабрика „DS“ в Шенжен в съвместно предприятие с китайската марка Чанган. Производството на европейския спектър DS5 започна през септември, както и през март нова версия на салона, разработена чисто за Китай – наречена DS 5LS – ще се присъедини към гамата, компактен салон, разположен като съперник на салона Audi A3 като Mercedes Cla.
Реклама – Статията продължава по -долу

Обяснявайки логиката зад въвеждането на три нови дизайна точно в Китай, Banzet каза: „По време на завоя надолу отидохме с някои трудни времена, както и трябваше да дадем приоритет на конкретни проекти. Трябваше да подкрепим инвестицията в Китай, като целия бизнес е далеч толкова разчитащ на Европа. ”
Компактен SUV със стайлинг, базиран на дивата идея на Rubis от шоуто в Шанхай, ще се появи през втората половина на 2014 г., но Banzet ни каза, че тепърва ще се постигне решение за възможността този дизайн да бъде продаден в Европа. “Решението все още не е взето, но в Шенжен има повече способности, ако започнем да предлагаме по -големи обеми.” – каза Бенце.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top