Uncategorized

Golden Wheel 2017: Победители, изложени

Наградите на Golden Steel Wheel са сред най -желаните в Европа, като се управлява от Auto Express на Auto Bild на Auto Express Auto Bild от десетилетия. Микс от анкети на посетители, както и професионално мнение, наградите отбелязват най -добрите нови превозни средства, които ще бъдат въведени през последните 12 месеца.
Поискахме вашите гласове, както и сега, след интензивна сесия за съдийство през октомври, можем да разкрием победителите – заедно с избраните от UK посетителите на автомобилите. Премахването на британските купувачи имат различни вкусове на тези на останалата част на континента; Нито един вариант не беше същият. За всеки шампион ние също сме включили нашите снимки от гамата.
Какви са наградите на златния волан?
Наградите на Golden Counder Wheel са събрани от изданието на Auto Express, Auto Bild. Конкурсът се провежда от 1978 г., както и всяка година посетителите от всички наши заглавия на братя и сестри в Европа получават възможност да изберат това, което според тях са най -популярни, както и най -добрите нови дизайни в продажба.
Реклама – Статията продължава по -долу

През 38 -те години от първата церемония по награждаването страшно много се промени в света на автомобилите; Технологията, безопасността, производителността, както и нивата на комфорт в новите превозни средства се увеличават извън всяко разпознаване. Въпреки това, въпреки че класификациите се променят значително, процесът на избор остана до голяма степен същият за наградите на Златния волан.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top