Suzuki представя състезанието в стил

, първото въвеждане на Suzuki за 2014 г. не е във формата на ново превозно средство, но еднократно състезание в стил, всички в помощ на благотворителността. Японският производител предоставя на феновете шанса да оформят тениски, както и шампионът ще види, че развитието им ще влезе в производство като част от колекцията на Suzuki за 2014 г., в допълнение към получаването на стоки на стойност 500 паунда.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Suzuki News, както и отзиви
Когато започват продажбите на печелившите тениски, 10 на сто от всички събрани постъпления ще бъдат дарени на фондацията Marcus Rutherford / Young Cancer Trust. Благотворителната организация прави значително изследване за причините за рака при малки деца, както и препоръки за предоставяне, както и подкрепа за тези, които се подлагат на лечение.
Конкурсът може да бъде включен на www.suzukitee.com, както и стиловете могат да бъдат изпратени до 31 януари. Събитието вече привлече вниманието, като дизайнът, както и популярният Petrolhead Jodie Kidd, е написал собствения си дизайн, който е на екрана в Motorcycle Live.
Ема Гибън, старши търговец на Suzuki GB, каза: „Ние сме развълнувани, че можем да предложим възможността за стил, както и да създадем тениски на фен, както и да бъдем включени в такава прекрасна, както и изключително полезна кауза.“

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top