Новият Porsche Taycan GTS и GTS Sport Turismo се присъединяват към Executive EV Range

Нов шофьор, насочен към водача Porsche Taycan GTS, е разкрит на автомобилното изложение в Лос Анджелис в новия стил на тялото на спорния Turismo на марката. Това лъскаво имение седи заедно с конвенционалния салон на Taycan и много по-грапавия, повдигнат Taycan Cross Turismo.
Според Porsche, задвижването на всички колела Taycan GTS е „спортен всеобхват на обхвата“ и произвежда общо 590 к.с. и 850 nm въртящ момент на Overboost, когато използвате функцията за контрол на стартирането на автомобила. Това позволява заявеното време от 0-62mph от 3,7 секунди както в стиловете на тялото на салона, така и в спортния туризъм. Максималната скорост е 155mph.

Audi E-Tron GT срещу Porsche Taycan 4s

GTS получи актуализации на метода си на задвижване, за да подобри ефективността в съответствие с подобренията, приложени към други варианти на Taycan за новата моделна година. Той показва, че GTS е способен на 313 мили от обхвата от своята 93,4kWh Performance Battery Plus. Конвенционалното 270kW DC бързо зареждане показва, че 62 мили от обхват може да се добави само за пет минути.
8

Новият модел разполага и с поръчана настройка за своята адаптивна система за въздушно окачване, която включва Porsche адаптивно управление на окачването. Марката твърди, че новите настройки са разработени, за да „ползват страничната динамика“. Посочете GTS с незадължително кормилно управление и тази система ще получи спортна настройка в сравнение с нормалните настройки.
Реклама – Постът продължава по -долу

Моделите Taycan GTS разполагат с по-тъмна облицовка отвън и отвътре, с области на кабината, подрязани в спортна тапицерия на състезанието-Текс. Porsche също модифицира своя електрически спортен звук за GTS.
С новата опция Sport Turismo гамата Taycan сега е в три стила на тялото. Porsche казва, че „Новото производно е насочено към онези, които искат подобно ниво на ежедневна практичност, използвано от Taycan Cross Turismo, но които не искат да пропуснат по пътя на пътя на спортния салон на Taycan.“
Sport Turismo пуска елементите на дизайна на офроуд на кръста Turismo и използва до 1200 литра багажно пространство.
Цените за новия Taycan GTS започват от £ 104,190 за салона и 104 990 британски лири за Taycan GTS Sport Turismo с доставки, които трябва да започнат през пролетта на 2022 г.

Щракнете тук за нашия списък с най -добрите електрически автомобили в продажба идеал сега …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top