Uncategorized

Най -добрите сайтове за закупуване на автомобили разкриха

, най -добрите сайтове за закупуване на автомобили във Великобритания са изчерпателни в нов отчет от търговската мрежа на автомобили, който класира автомобилни сайтове за търговия на дребно по отношение на използваемостта на клиентите.
Докладът на сайта 2013 разглежда сайтовете на франчайзирани дилъри, независими употребявани автомобилни дилъри и сайтове за производители на автомобили и ги класира въз основа на критерии, одобрени от експерти в Google, Car Trader, AutoTORQ и Motonovo Finance.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Motorparks оглави списъка с франчайзирани уебсайтове на дилъри, благодарение на силната производителност на мобилни устройства, както и на неговия потребителски фокус и ангажиращ дизайн. Пентагон влезе на близко второ място, благодарение на добрите опции за финансиране.
Сайтът с най-високо оценяване на производителя беше Volkswagen, за който беше установено, че е лесен за използване и имаше допълнителни функции над съпернически сайтове. Abarth не се справи твърде добре в доклада, като счупен конфигуратор предполагаше, че е на последно място.
Fords of Winsford вдигна наградата за най-добре използвания сайт за автомобилни дилъри, с полезна 48-часова функция „Резерв автомобил“ и онлайн услуга за оценка на части.
За франчайзираните дилъри критериите за преценка включваха възможността за резервиране на услуга или тест, специална страница, присъствие на социални медии и цитат на живи финанси. За използваните сайтове за автомобилни дилър, възможността за предлагане на част-EX оценка беше ключова, заедно със скоростта, на която беше отговорило запитване. Накрая сайтовете на производителите, необходими, за да разполагат с добра конфигурация, възможност за разглеждане на функции и спецификации и опция за заявка за брошура.
Всички сайтове също бяха оценени за използваемост на мобилни телефони и таблети. Един член на панела каза: „Ако искам да проверя Amazon или Ebay, очаквам да мога да направя всичко, което мога да направя на работния плот на мобилни устройства. Защо трябва да се счита за автомобилна търговия на дребно? “

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top