Uncategorized

„Този ​​златен век на достъпни автомобили и камиони няма да продължи вечно“

, страдащ от умора на Brexit? Не те обвинявам. Преговорите за нашето напускане от Европейския съюз почти не са започнали, както и подозирам, че степен на безразличие вече е за много от нас. Това е напълно разбираемо, но истината е, че това, което е съгласие, може да има основни последици за това, което плащате за следващата си кола.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите нови оферти за автомобили и камиони за 2017 г.
Наскоро имах редица дискусии с пазарни вътрешни хора, които сега наистина се страхуват, че Brexit може да нанесе някаква вреда на цените, както и PCP предлага, които много от нас сега използват, за да управляват нов автомобил. Малцина искат да продължат да записват от страх да не бъдат разглеждани като пророк на обречеността, но загрижеността е реална.
Вярването зад това беше подкрепено миналата седмица от доклад на Bank of England, който подчерта, че много автомобилисти ще се справят с увеличение на месечните плащания за PCP, тъй като бизнесът се опитва да се противопостави на намаляване на стойността на превозните средства втора употреба. Производителите се притискат допълнително от амортизацията на лирата, която е паднала от 1,31 на 1,13 евро след референдума.
Въпреки че докладът не споменава изрично b-думата, той премахва несигурността около бъдещата ни търговска връзка с останалия свят оказва влияние. Освен независимо от всичко, което е договорено с Brexit, слабостта на лирата ще гарантира, че автомобилите и камионите, направени в чужбина, ще се окажат по-скъпи. По -високите нови разходи, както и по -ниските използвани стойности могат да означават само едно нещо – по -скъпи PCP.
На програмата на този етап, нищо не може да се хвърли в камък. Въпреки това, с течение на месеците изглежда, че постепенно се премахват, че знаменитият вот ще има последствия от това, което плащаме за автомобили. Съюзът на непрекъснатото безпокойство над целия модел на автомобили и финансиране на камиони, както и не можете да помогнете, колкото и да почувствате, че трябва да се възползваме максимално от този златен век за сделки, тъй като е малко вероятно да продължи вечно.
Съгласни ли сте с Греъм, че несигурността на Brexit може да има неблагоприятни въздействия за британските шофьори? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top