Uncategorized

Най -големите ви проблеми с дилърите на превозни средства, изложени

, основният проблем за дилърите остават неспособността им да определят грешките на вашите автомобили, както и това беше проблем дори за много повече от вас тази година, като се увеличи с четири процента по отношение на тази година, като се увеличи с четири процента по отношение на четири процента по отношение на четири процента по отношение миналата година резултат. По същия начин много повече проблем за собствениците през 2014 г. бяха телефонни обаждания без отговор – по -голям брой автомобилисти откриха, че се хващат за дилъра си по -трудно от миналата година.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите, както и най -лошите търговци на превозни средства 2014
Всъщност тези проблеми доминираха във вашите критики: не определянето на вината беше най -голямата хватка за собствениците, използващи 22 от 32 -те автокъщи в нашето отброяване; Не избирането на телефона беше основният проблем за всички останали.
За съжаление, онези автомобилисти, които са докладвали проблем с автомобила си, проверяваха подобни дилъри с тези, които срещат грешки миналата година – Алфа Ромео, Chrysler, както и собствениците на Land Rover са съставили по -голямата част от респондентите за моторни мощност, страдащи от проблеми с надеждността през последните трима години.
Според данните от нашето проучване за 2014 г. броят на собствениците, които да изпитват проблеми, е паднал леко, до малко над 12 000. Както и от тези, които са имали проблеми с надеждността, 46 на сто са разрешили проблема с гаранцията.
Повредили сме проблемите, които автомобилистите срещат с техните превозни средства по -долу. Електрическите проблеми надхвърлиха масата – което не е голяма изненада, мислейки колко точно са сложни, както и натоварени с иновационните съвременни превозни средства сега.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top