Uncategorized

Празничните осветителни тела на „Lap of Lights“ са отворени на веригата Silverstone

Silverstone Lap of Lights Tour Tour Tour е официално отворена от Антъни Дейвидсън в The Wheel of the World Championship Mercedes-AMG Petronas W10 Formula 1 Car.
Обиколката на светлините е уникална атракция в известната моторна верига, на която семействата могат да се насладят от комфорта на собствените си автомобили от 26 ноември до 3 януари. Заявен като единственото светлинно и лазерно шофиране във Великобритания, Силвърстоун казва, че тази година посетителите ще могат да пътуват от Силвърстоун до Сан Франциско, Париж до Пирамидите и да се приготвят да следват Дядо Коледа в епосното си приключение с глобус.

Aston Martins на Джеймс Бонд: Ние управляваме DB5, DB5, DBS, V8 и Valhalla

Екипът на Mercedes-AMG Petronas прегърна коледния дух на официалното откриване на 25 ноември, украсявайки колата си в празнични светлини. Зрителите на събитието за визуализация включваха поканени служители на NHS и спешни служби и техните семейства, както и персонал от Silverstone.
Реклама – Статията продължава по -долу

След приключване на откриващите обиколки, Световното първенство във Формула 1 Мерцедес, управляван от Дейвидсън 2019, спря Хамилтън направо за посещение от Дядо Коледа.
Управляващият директор на Silverstone, Стюарт Прингъл, коментира „Антъни и Мерцедес-Амг Петронас участваха в страхотно шоу и не можах да се сетя за по-подходящ начин да отворя обиколка на светлините. Трябваше да уверя баща на бащата, че останалите нощи ще се управляват с по -приглушено темпо, тъй като мисля, че тази вечер той получи малко шок, когато видя, че W10 се приближава до грота си със скорост! След 11 месеца планиране е чудесно да видя толкова много семейства тук да се забавляват и с нетърпение очаквам да посрещна още много през празничния период. ”
Сега отворен за обществеността, събитието Lap of Lights се таксува като „забавление за цялото семейство“. Освен възможността да се движат около веригата, за да видите светлината и лазерното шоу, посетителите могат да имат и кънки на лед в питната лента на Формула 1 и гаражи, докато хижата разполага с празнични дейности като хвърляне на брадва, къдрене и музика . Има и детско кино и ъгъл на „писмото на Дядо Коледа“. За повече информация посетете уебсайта на Silverstone.

Вижте най -добрите подаръци за Petrolheads под £ 50 тук …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top