Uncategorized

Нов 600bhp+ BMW M8 Spied в конвертируема форма

BMW разработва гореща версия на M8 на купето Reborn 8 Series, а тези свежи шпионски снимки разкриват, че кабриолетната версия на падането също е готова да прекъсне капака, когато новият M8 е представен към края на следващата година.
Повторното въвеждане на името на серията 8 в обхвата на BMW ще види фирменото поле на истински конкурент на Mercedes S-Class Coupe, с високоефективна версия на M8, която да служи като флагман за марката M.
9

Вече шпионирахме M8 във формата на купе, подложени на оценка на Nurburgring, и тези нови снимки – сгъваем покрив на тъкани встрани – разкриват малко по -различно за стила на готовия автомобил. Ниска предна престилка, пронизана с отвори за въздух в предния край, плюс четири изпускателни изхода отзад, намеква за идентификационните данни на автомобила на автомобила.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите луксозни автомобили в продажба 2017
M8 ще използва същия двигател и задвижващ механизъм, открити в новия M5, който бе разкрит от BMW преди пълния си дебют на автомобилното изложение на Франкфурт следващия месец.
Като такъв, 4,4-литров V8 с двоен турбо ще седи под капака, произвеждайки поне 592 к.с. Фигурата в M8 може да се издигне над 600bhp, като мощността се изпраща и на четирите колела през силно задвижвана система за задвижване на всички колела на всички колела.
Coupe или Cabriolet – Кой BMW M8 бихте предпочели? Уведомете ни в коментарите …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top