Uncategorized

F1 Preview 2021: Пълна Ръководство за решетка Формула 1 за новия сезон

Новият сезон на Формула 1 е пред нас с началния кръг, който ще заеме местоположение в Бахрейн тази неделя. Въпреки че автомобилите и камионите се пренасят главно от миналата година, аеродинамичните модификации са заели местоположение – особено намаляване на зоната на външния етаж, създадена за намаляване на нивата на низходяща сила. Докато ощипването на политиката е малко вероятно да обърне мрежата на главата си, някои от екипите ясно са направили развитие по време на тестване, докато други сякаш се борят.
Реклама – Постът продължава по -долу

Ако модификациите на автомобилите и камиона не са драматични, точно същият не може да бъде посочен от линията на автомобилистите. Заглавията са Серхио Перес до Ред Бул, Себастиан Фетел до Астън Мартин, Фернандо Алонсо до Алпий, Даниел Ричардо до Макларън, както и Карлос Сайнц до Ферари – както и детето на Майкъл Шумахер, което Мик ще направи своя дебют с Хаас. Така че има много автомобилисти с много, за да проверите кога светлините последно угаснат.

5 -те огромни притеснения за новия сезон на Формула 1

Разгледайте нашето ръководство за мрежата по -долу, за да получите толкова скорост със сезон 2021 на F1.
2021 Ръководство за мрежата
Мерцедес
33

Двигател: Mercedes
Състезания: 227
Победи: 115
Заглавия: 7
Миналата година: 1 -ва

Не сме ли чували това преди? Mercedes се бори при тестване, Red Bull/Ferrari (изтриването, както е подходящо), изглеждаше силен, това може да е годината, в която шампионите намаляват топката …

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top