Новият 592 к.с. Ferrari Portofino се отприщи, за да замени Калифорния

Ferrari Portofino, нов кабриолет за вход GT Automobile, който да замени Калифорния Т, е видян в метала за първи път на автомобилното изложение във Франкфурт 2017. Той повишава антето на изходящата Калифорния Т с много повече мощност, ново, по -леко шаси и агресивно изглеждащо, много по -аеродинамична каросерия.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Frankfurt автомобилно изложение 2017: Най -новите новини
Под капака на капака се намира същия 3,9-литров V8 двигател с турбокомпресор, открит в предшественика си, въпреки че Ferrari го е оправил с нови компоненти и калибриране на софтуера за управление на двигателя. Нови бутала, кон-роди и преработена система за всмукване предполагат, че сега двигателят произвежда 592 к.с.-здравословно увеличение от 40 к.с.
16

Допълнителната мощност предполага, че една десета от секунда е обръсната от времето на автомобила 0-62mph-сега ще направи тирето за 3,5 секунди, докато се твърди, че максималната скорост е над 199 мили / ч. Ferrari твърди, че ощипваното управление на променливите увеличава управлението, предполага по -високи нива на ускорение в обхвата, плюс по -нисък разход на гориво в сравнение с калифорнийския T.
Под кожата автомобилът се възползва от преработеното шаси, за което Ферари казва, че е по -леко и много по -твърдо. Ферари не е казал колко по-лек е Портофино в сравнение с Калифорния Т, но предвид незначителното подобрение за времето от 0-62 мили / ч, това трябва да бъде само скромно намаление.
На друго място, Portofino получава най-новото поколение на Ferrari електронен заден диференциал, наречен E-DIFF3. Това е и първият GT автомобил в диапазона на Ferrari, който се снабдява с електронна волана, докато окачването е актуализирано в опит да намали ролката на тялото и да подобри демпфирането.
16

По отношение на дизайна, Portofino въвежда най -новия дизайнерски етос на Ferrari в началната точка на обхвата на фирмата. Предният край на автомобила е много по -агресивен с 488 GTB вдъхновени LED фарове, докато под ъгъл и линиите извайват страните на автомобила и се намира нов заден дифузьор и настройка на задна светлина.
Междувременно интериорът може да се похвали с прясно инфотейнмънт с нов 10,2-инчов сензорен екран, нов волан, нови седалки с преработени облегалки, отварящи допълнителни крака за пътници на задната седалка и екрана на пътническите странични развлечения.

Какво правите от новото Портофино на Ferrari? Уведомете ни в коментарите!

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top