Ограничено издание Lotus Exige LF1 въведен

Lotus разкри ограничен Exige LF1, създаден, за да отпразнува наследството на формулата 1 на марката. Само 81 дизайна ще получат специалните актуализации, вдъхновени от Lotus F1, като всяко частно превозно средство празнува известна победа на Гран При: вариращо от Монако през 1960 г. до повърхността на първото място на Кими Райконен в Австралия през 2013 г.
Въз основа на основния Exige S, LF1 е завършен в известния черен, както и златна ливрея на екипа на Формула 1, общо с червени акценти. Има допълнително злато за отливателните сплави-които определят 17-инча отпред, както и 18 инча отзад-подчертавайки връзката на Motorsport.
Реклама – Постът продължава по -долу

Не всичко е за стила обаче. Екстрите за повишаване на производителността се предлагат във вида на Exige Race Pack със система за динамична производителност, в допълнение към спирачните дискове от две части, както и гумите Pirelli P-Zero Trofeo. Добавеният комфорт може да се постигне благодарение на незадължителен пакет от 350 паунда, като клиентите също могат да изберат отопляеми седалки, както и сензори за паркиране на задната кола.
С участието на 3,5-литровия V6 на Exige S, 1176kg LF1 използва 345bhp, както и 400Nm въртящ момент, което води до 0-62mph, като отнема 4,0 секунди, както и максимална скорост от 170mph.
На всичкото отгоре собствениците незабавно ще се класират като Exige LF1 членове, специален клуб, който предоставя достъп до зад кулисите обиколки, отстъпки, както и мемориали във вида на Lotus F1 решаващи FOB, USB Stick, както и 1 : 2 реплика на скалата на състезателната шлем на Roman Grosjean.
Exige LF1 вече е на показ в Canary Wharf Motorexpo в Лондон, както и ще се появи по-късно тази седмица в лявата си шофиране на европейските спецификации в Le Mans 24 часа.
Цените започват от £ 62 900, както и Lotus също провериха, че новото ограничено издание се предлага на всички пазари извън САЩ.

hkn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top